Oplev et moderne bryggeri i historiske rammer med en rundvisning på Indslev Bryggeri. Glæd dig til at smage vores øl, når den er helt friskbrygget. Vi viser dig bryggeriet, det moderne udstyr og brygprocessen fra malt til færdig aftapning. Hør bryggeriets historie, og hvordan det nedlagte bryggeri kom til live igen i moderne rammer. I ølstuen er det tid til prøvesmagningen, hvor du også kan opleve vores helt særlige specialitet, nemlig stakitøl i treliters-flasker. Rundvisninger foregår fortrinsvis på hverdage og kun efter aftale. Ring og hør mere om, hvordan du kan arrangere en oplevelse på Indslev Bryggeri. 

Special arrangementer

Vores mål er at gøre Indslev Bryggeri til et levende sted i lokalområdet, og en oplevelse, for alle, som lægger vejen forbi. Hold derfor øje med særlige arrangementer, som fx lanceringer af nye øl-typer, markedsdage foran bryghuset, og hvad vi ellers finder på. Vi informerer løbende på hjemmesiden, Facebook og i vores nyhedsbreve om særlige arrangementer.

facebook_icon.pngMød os på Facebook newsletter_icon.pngTilmeld dig vores nyhedbrev


OPLEV
INDSLEV
BRYGGERI

Praktisk info:

Rundvisning og ølsmagning. To timer i Indslev Bryggeris univers for foreninger, personaleforeninger, ølklubber og andre grupper af ølelskere. Pris: 195 kr. per person for 15 - 45 personer.

Rundvisning med pølsebord. Oplev bryggeriets øl sammen med et lækkert pølsebord fra en lokal slagter. Pris: 325 kr. per person for 15 - 45 personer.

For yderligere information - skriv til rundvisning@indslevbryggeri.dk eller ring til 28 43 95 07 på hverdage kl. 9 - 14.